Buckaroo Trainingen

Het delen van de kennis over de Buckaroo betaalproducten is essentieel voor het optimale gebruik van onze diensten. Doordat onze klanten goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden, kunnen ze daar zelfstandig gebruik van maken. Mocht er interesse zijn om óók meer te leren over de mogelijkheden van de Buckaroo Payment Plaza, neem dan contact met ons op via:

Mail : Aanmelden trainingen    Mail : Vraag over trainingen

Hoe meld ik mij aan voor de trainingen?

Hier staat de uitleg over trainingen en mogelijke onderwerpen...

Lees verder

Hoe werkt de nieuwe Buckaroo Payment Plaza?

Buckaroo heeft de Payment Plaza vernieuwd. Lees hier meer over de functionaliteit...

Nieuwe Plaza