Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de Buckaroo website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Meer informatie
Dit bericht niet meer tonen

Support.jpg

Buckaroo Techniek

Buckaroo heeft van alle betaalmethoden beschrijvingen gemaakt welke ondersteunen bij de bouw van een koppeling. Ook is de technische uitleg over de terugkoppeling opgenomen op deze pagina's. Heeft u meer ondersteuning nodig, dan zijn wij beschikbaar via:

Mail : support@buckaroo.nl   Call Support : 030-7115050

Welke stappen moet ik doorlopen voor een implementatie?

Uitleg over de te nemen stappen staat hier...

Lees verder

Waar vind ik de technische uitleg?

Voor uitleg staat hier een samenvatting...

Lees verder