Support

Deze pagina is de verzameling van bronnen welke er beschikbaar zijn voor de Merchants.

Implementatie handleidingen

Voor iedere betaalmethode van Buckaroo is er een gecomprimeerd bestand beschikbaar met daarin alle configuratie en implementatie manuals. Gebruik hiervoor de Gateway- en implementatie handleidingen-knoppen op deze pagina voor het verkrijgen van dit bestand. Ook zijn er voor alle Merchants en Partners de volgende pagina's en module handleidingen beschikbaar om de implementatie uit te voeren:

Download Buckaroo documenten

Op de website is de mogelijkheid voor het downloaden van Buckaroo documenten daarop staan de volgende rubrieken:

Logo's, Banners en Plugins

De volgende pagina's zijn beschikbaar: