Status

Buckaroo heeft een status pagina waarop de beschikbaarheid van de verschillende systemen wordt weergegeven.
Deze status pagina is op te vragen op het volgende adres: https://status.buckaroo.io/.
Indien gewenst kan de status ook geautomatiseerd worden opgevraagd op de volgende URL: https://status.buckaroo.io/data?uptimeScope=0
Het overzicht ziet er als volgt uit:
Status Buckaroo.png

Status van een betaling

De consumenten, die gebruik maken van de Buckaroo betaalservice, kunnen controleren of de betaling is ontvangen. Het betreft de betalingen per overboeking (SEPA credit transfer) of machtiging (SEPA Direct Debit). Gebruik de knop hieronder voor de controle.