PayPal

Logo PayPal logo 2.jpg

PayPal is de naam voor een in 1998 geïntroduceerd, online betaalsysteem. In 2002 werd PayPal gekocht door eBay. Met PayPal kunnen uw klanten hun aankopen op het internet direct betalen. PayPal biedt kopers veel bescherming, is in 190 landen beschikbaar en accepteert in combinatie met Buckaroo 22 verschillende valuta.

In samenwerking met Buckaroo accepteert PayPal 22 verschillende munteenheden, waaronder de euro, Amerikaanse dollar, Australische dollar, Canadese dollar en Britse pond. In 2010 behaalde PayPal een totaal transactievolume van 70 miljard dollar. In Nederland maakt PayPal met 2,4 miljoen rekeninghouders een explosieve groei door.

Voordelen

Voor u als merchant heeft PayPal een aantal grote voordelen. Hieronder volgen er een aantal:

Eventuele risico’s en nadelen

Naast de hiervoor beschreven voordelen die PayPal voor u als merchant biedt, willen wij u erop wijzen dat er ook een aantal risico’s/ nadelen verbonden zijn aan PayPal, namelijk:

Werking

Om het proces dat de consument doorloopt wanneer hij een product op uw website met PayPal afrekent te verduidelijken, hebben wij dit proces schematisch weergegeven in onderstaand figuur.

Betaalproces

Klik hier voor het verloop van het betaalproces van PayPal.

Transactieoverzicht

De PayPal-transacties zullen net als de transacties gedaan met andere betaalmethoden, direct opgenomen worden in het transactieoverzicht in de Buckaroo Payment Plaza. Ook in de maandrapportages worden de PayPal-transacties uiteraard meegenomen. Zo heeft u als merchant altijd een goed inzicht en overzicht van alle aan u betaalde bedragen.

Verkopersbescherming / Seller protection

Bij Buckaroo kunt u nu ook Verkopersbescherming activeren. Door extra (adres)velden mee te sturen bij een transactie, is een transactie extra beveiligd waardoor de kans op fraude aanzienlijk afneemt. Zie onderstaande flow voor het proces bij Verkopersbescherming.
PayPal verkopersbescherming.png

Voor eventuele technische vragen omtrent de mee te sturen velden is er een uitleg over verkopersbescherming beschikbaar.
Voor meer informatie over de voorwaarden voor verkopersbescherming kunt u nalezen bij PayPal.

Aanvragen

De betaalmethode PayPal is volledig geïntegreerd in de Buckaroo Payment Engine. Het is een Plug & Play koppeling die binnen een paar uur geïmplementeerd kan zijn in uw webwinkel. Buckaroo begeleidt u in dit proces en zorgt dat u zo snel mogelijk PayPal kunt accepteren in uw webwinkel. Als merchant hoeft u dus niet zelf de koppeling met PayPal te programmeren en hoeft u ook geen eigen beveiligingscertificaten te regelen.

Om PayPal via Buckaroo aan te kunnen bieden dient u het volgende te doen:

Wilt u aan de slag met PayPal om deze betaaloptie ook aan te kunnen bieden op uw webshop, stuur dan een e-mail naar sales@buckaroo.nl voor meer informatie. Nadat de aanvraag is gestart kunt u voor updates hierover terecht bij info@buckaroo.nl.

Implementatie

Klik hier voor meer informatie over de implementatie van PayPal. De implementatiehandleidingen voor alle betaalmethoden en gateways, inclusief voorbeeldcode en certificaten is in één bestand beschikbaar. Kies onderstaande knop om het bestand te ontvangen.

Lees hieronder meer over: