Welkom bij Buckaroo Support

Als team staan wij klaar om uitleg te geven over de dienstverlening. Naast functionele en financiële informatie zijn ook de technische details verwerkt onder de Support tab. Met deze site willen wij een antwoord geven op de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij dan zijn wij beschikbaar via:

Mail : support@buckaroo.nl   Bel support : 030-7115050

Ook zo nieuwsgierig naar de toepassing van betaaloplossingen bij onze klanten?

Ontdek de Best Practices van Buckaroo in de praktijk van elke dag. Voor iedere branche hebben we wel een oplossing in huis......

Vertel mij meer

DE NIEUWE PAYMENT PLAZA

Alles over de nieuwe look and feel van de Buckaroo Payment Plaza hebben we op één plaats samen gebracht. Voor meer informatie....

Nieuwe Plaza