Gebruikerstraining

Wanneer er vragen zijn over de functionaliteit in de Buckaroo Payment Plaza, kan de kennis hierover worden opgedaan met behulp van onze trainingen. Deze trainingen worden hieronder toegelicht.

Meld je nu aan voor een Buckaroo Gebruikerstraining

De Buckaroo Payment Plaza kent vele handige functionaliteiten en modulen. Vele van deze onderwerpen kunt u reeds vinden op deze Buckaroo Support omgeving, maar mocht u toch behoefte hebben aan een interactieve sessie samen met andere deelnemers, dan is een Gebruikerstraining een ideaal moment om te netwerken en van elkaar te leren. Iedere laatste woensdag van de maand is er een trainingsmoment gepland. Om deelnemers aan te melden kan een mail worden gestuurd aan trainingen@buckaroo.nl. Het verzoek is om daarbij de handelsnaam en de namen van de deelnemers en de gewenste datum van inschrijving te vermelden.

Alle ins & outs van de Payment Plaza leren tijdens een interactieve sessie

Tijdens de training zal er uitgebreid worden ingegaan op alle functionaliteiten die de Buckaroo Payment Plaza u biedt. In een kleine groep zal stap voor stap de Plaza worden doorlopen. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer u optimaal gebruik maakt van de Plaza en al haar functionaliteiten, het u veel werk uit handen neemt en dus tijd zal besparen. Zo weet u hoe u alle beschikbare functionaliteiten en modulen in uw voordeel kunt laten werken. Want door inzicht te krijgen in welke instellingen voor uw processen het meest doeltreffend zijn, zult u een hogere conversie behalen en tegelijkertijd een kostenverlaging realiseren.

Zo kunnen bijvoorbeeld de Buckaroo Rapportages u al dagelijks heel wat handmatig werk besparen. En ander voorbeeld is het sneller en geautomatiseerd kunnen innen van uw openstaande facturen dankzij de Credit Management module: minder handmatig werk en een snellere inning van het geld.

Om onze merchants up-to-date te houden en de toegevoegde waarde van ons systeem te vergroten, organiseren wij regelmatig Gebruikerstrainingen voor iedereen die werkt uit de Payment Plaza en hier meer inzicht wilt verkrijgen. Een training neemt ongeveer 2 uur in beslag. Hierbij komen o.a. volgende onderwerpen komen aan bod:

Aanmelden

Heeft u na het doornemen van de relevante informatie op Buckaroo Support toch behoefte aan een Gebruikerstraining en/of heeft u vragen over de trainingen zelf? Stuur dan een e-mail naar trainingen@buckaroo.nl.