Buckaroo Financial Logistics

Als Payment Service Provider hebben wij rapportages beschikbaar voor het goed kunnen afhandelen van uw boekhouding. Naast de transactie rapporten zijn er ook afschriften beschikbaar voor het kunnen reconcilieren van de gelden tegen de in de boekhouding opgenomen journaalposten. Heeft u meer ondersteuning nodig, dan zijn wij beschikbaar via:

Mail : info@buckaroo.nl   Call customer service : 030-7115000

Waar vind ik uitleg over de afhandeling van bankboeken?

Uitleg over de bankboeken en hun inhoud staat hier...

Lees verder

Wat zijn administratiekosten?

Uitleg over het gebruik van administratiekosten...