Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de Buckaroo website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Meer informatie
Dit bericht niet meer tonen

EN/Service codes

Below you'll find an overview of all service codes. These codes are essential for implementing the payment methods. You'll find an overview of the payment methods here.

Service Service code
iDeal ideal
Bancontact bancontactmrcash
Giropay giropay
MasterCard mastercard
Maestro maestro
Visa visa
American Express amex
SEPA Direct Debit sepadirectdebit
Simple SEPA Direct Debit simplesepadirectdebit
Overboeking transfer
Achteraf betalen paymentguarantee
AfterPay Digiaccept afterpaydigiaccept
AfterPay Acceptgiro afterpayacceptgiro
Credit Management creditmanagement
Sofortbanking sofortueberweisung
Giftcards Click here
Ippies ippies
PayPal paypal
EPS eps
PayperEmail payperemail
Online giro onlinegiro
Externe betaling externalpayment
Paysafecard paysafecard
Ukash See manual
AutoRecurrent autorecurrent
Notification notification
PayPerCall paypercall
PayByPost paybypost
PayPerMinute payperminute
Invoice Specification invoicespecification
Antifraud antifraud

Questions?

For any further questions:

Consult our FAQ for frequently asked questions. For more pages in English, click here.