Creditcards

MasterCard Logo.svg.png
Visa logo blu.png
Logo amex.gif
Heeft u klanten die vanuit het buitenland willen betalen, dan zijn creditcards een onmisbare betaaloptie voor uw webshop. In het buitenland is het gebruik van creditcards vele malen hoger dan hier in Nederland, dit maakt creditcards tot een goede nationale en internationale betaalmethode. Kies voor de implementatie informatie de service pagina van Credit Cards.

Vermelding plaats en land van vestiging in checkout

De CreditCard maatschappijen stellen de eis aan Merchants om in het checkout proces de plaats en het land van verstiging te vermelden. Dit om de consument op de hoogte te stellen of het een nationale- of internationale bestelling en bijbehorende betaling betreft. Dit is een regel die door alle Credit Card acquirers gecontroleerd wordt. Uiteraard is het mogelijk om in de beschrijving van de betaling aan deze verplichting te voldoen door deze vanuit de webshop mee te geven. Een andere oplossing is om dit via de websitekey door te geven. Om dit in te stellen geldt de volgende werkwijze:

Recurring creditcard transacties

Het is mogelijk om de creditcard transacties bij Buckaroo recurring af te nemen, mits de creditcard acquirer dit toestaat. Deze functionaliteit werkt op basis van zogenaamde tokenization. Dit houdt in dat de eerste creditcard transactie die met 3D Secure succesvol is afgerond, kan worden opgevolgd met herhaal betalingen. Het transactie ID van de eerste transactie is de sleutel (token) tot de veilig opgeslagen creditcard gegevens. Een herhaalde creditcard transactie bestaat dan uit het bedrag, factuurnummer en de beschrijving, inclusief het token. Wanneer een creditcard betaling wordt ingezet om recurring betalingen mogelijk te maken, gelden de volgende punten:

Advies: gebruik Buckaroo Credit Management bij het inschieten van creditcard recurring transacties, dan wordt deze door Buckaroo bewaakt.

Aanvragen

De betaalmethode creditcards (MasterCard/ Visa/ American Express) is volledig geïntegreerd in de Buckaroo Payment Engine. Het is een Plug & Play koppeling die binnen een paar uur geïmplementeerd kan zijn in uw webwinkel. Voordat u live kunt met creditcards dient u eerst het aanvraagtraject te doorlopen bij de creditcardmaatschappij. Dit traject duurt ongeveer twee tot drie weken. Buckaroo begeleidt u in dit proces en zorgt dat u zo snel mogelijk creditcards kunt accepteren in uw webwinkel.
Belangrijk om te weten over de verwerking van creditcard gegevens: Buckaroo is PCI-DSS gecertificeerd en voldoet aan de veiligheidseisen die creditcardmaatschappijen stellen voor de verwerking van creditcardtransacties. Lees voor meer uitleg hierover de uitleg over veiligheidswaarborgen op onze website.

Wilt u aan de slag met creditcards om deze betaaloptie ook aan te kunnen bieden op uw webshop, stuur dan een e-mail naar sales@buckaroo.nl voor meer informatie. Nadat de aanvraag is gestart kunt u voor updates hierover terecht bij info@buckaroo.nl.

Implementatie

Klik hier voor meer informatie over de implementatie van creditcards. Testgegevens kunt u hier vinden. De implementatiehandleidingen voor alle betaalmethoden en gateways, inclusief voorbeeldcode en certificaten is in één bestand beschikbaar. Kies onderstaande knop om het bestand te ontvangen.

Lees hieronder meer over:

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben:

Zie onze FAQ voor veelgestelde vragen.

Trefwoorden: Credit Card; Credit Cards; Creditcard; Master Card; Visa; AmericanExpress; American Express