WooCommerce

Article Summary

De Buckaroo Woocommerce Payments Plugin is eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Het is een plugin met veel verschillende betaalmethoden, die allemaal SEPA proof zijn. De plugin is bovendien volledig gratis te downloaden. WooCommerce is een uitstekend platform voor een webshop om er professioneel uit te zien en wordt geleverd met ingebouwde tools om de verkoop te analyseren en het is ook volledig aanpasbaar. WooCommerce wordt gebruikt door 30% van alle webshops wereldwijd. Download onze plugin nu en ontdek meer!

Voor een lijst met beschikbare betalingsmethoden voor onze WooCommerce plugin, raadpleeg de betaalmethoden pagina.

Waarom onze plugin voor WooCommerce downloaden?

Het is gratis. Het is eenvoudig te implementeren. 100% mobielvriendelijk, en we staan ​​altijd voor je klaar met onbeperkte gratis technische ondersteuning.

Woocommerce_download_button

Installatie

Hoe download en installeer ik de Buckaroo WooCommerce payments plugin?
        Zie hiervoor de installatie pagina.

Configuratie

Wanneer je meer hulp nodig hebt bij het configureren ga dan naar de configuratie pagina waar je een stap-voor-stap uitleg terug kunt vinden.

Releases

Benieuwd naar de laatste wijzigingen van de Buckaroo WooCommerce payments plugin?
        Bekijk dan de releases pagina voor de wijzigingen per uitgebrachte versie.
        Of neem een kijkje op onze WooCommerce GitHub repository.

Mocht je technische vragen hebben stuur dan een mail naar:
        E-mail: support@buckaroo.nl

Ons telefoonnummer en contactgegevens van overige afdelingen vind je in de Buckaroo Payment Plaza onder "Contactgegevens" linksonder in het scherm.

What's Next