FAQ

Article Summary

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je alle veel gestelde vragen over de Buckaroo Magento 2 plugin:

Hoe voer ik TEST-betalingen uit met de Buckaroo Magento 2 plugin?
        Met de instelling "Test" of "Live" ingesteld op: "Test", worden alle transacties van de ingeschakelde betaalmethoden uitgevoerd zoals een "testtransactie".
        De testflow verschilt per betaalmethode. We raden je aan om de "Test" modus alleen te gebruiken als je webshop nog niet getoond wordt aan consumenten en dus alleen voor testdoeleinden wordt gebruikt.

Magento 2-test betaalmethode

Hoe voer ik LIVE betalingen uit met de Buckaroo Magento 2 plugin?
        Met de instelling "Live" of "Test" ingesteld op: "Live", worden alle transacties van de ingeschakelde betaalmethoden uitgevoerd zoals een "live transactie".

Magento 2 betaalmethode live

Hoe schakel ik betaalmethoden in en uit in de Buckaroo Magento 2 plugin?
        In de plugin configuratie van Buckaroo Payments (Magento-backend → Stores → Configuration → Payment methods).
        Het is mogelijk om alle beschikbare betaalmethoden te activeren of deactiveren door de schuifregelaar te gebruiken.

Magento 2-betaalmethode in- of uitschakelen

Hoe wijzig ik de naam van de Buckaroo-betaalmethode in de Magento 2 checkout?
        Je kunt de naam van een betaalmethode wijzigen in de Buckaroo plugin configuratie.
        Het veld met de naam "Frontend label" is het veld dat wordt gebruikt voor de naam van de betaalmethode die wordt weergegeven bij het afrekenen.
        Je kunt dit wijzigen voor elke Buckaroo betaalmethode die beschikbaar is in de plugin.

Welke betaalmethoden worden ondersteund in de Magento 2 plugin van Buckaroo?
        Ga voor een lijst met ondersteunde betaalmethoden voor onze Magento 2 plugin naar onze pagina met betaalmethoden.

Welke checkout extensies van derden werken correct samen met de Buckaroo plugin?
        Er zijn verschillende checkout-extensies van derden beschikbaar voor Magento 2.
        Onderstaand vind je het overzicht van third party checkout extensies en of deze wel of niet compatibel zijn met de Buckaroo Magento 2 plugin.

Checkout extensieMagento 2.3.xMagento 2.4.x
        Idev One Step CheckoutCompatibelCompatibel
        Danslo Clean CheckoutNiet compatibelNiet compatibel
        Mageplaza One Step CheckoutNog niet getestNog niet getest
        Fire CheckoutNog niet getestNog niet getest
        Amasty One Step CheckoutNog niet getestNog niet getest
        (Afterpay functioneerd hierbij niet naar behoren).

Kan ik headers voor client-IP-detectie toevoegen?
        De Buckaroo Magento 2 plugin heeft een geavanceerde configuratie instelling waar je je eigen "client IP detectie headers" kunt instellen.
        Er wordt rekening gehouden met deze optionele HTTP-headers voor client-IP-detectie.
        Deze functie kan handig zijn als je bijvoorbeeld ook gebruik maakt van Cloudflare.
        Houd er rekening mee dat een door komma's gescheiden lijst met meerdere waarden is toegestaan..

Voorbeeld:
        "X-Forwarded-For,CF-Connecting-IP"
        If "X-Forwarded-For" is empty then "CF-Connecting-IP" will be checked.

Waar kan ik deze instelling vinden
        Ga in je Magento backend naar "General configuration and account information" van de Buckaroo plugin.
        Hier kun je een aantal additionele instellingen uitvouwen met de optie genaamd "Advanced Configuration".
        Vervolgens vindt je hier de instelling "Client IP detection headers".
        Daar kun je je eigen client IP detectie headers invoeren.

Magento 2 Client IP detection header settings

Kan ik klantgegevens toevoegen aan het transactie request van Buckaroo?
        De Buckaroo Magento 2 plugin heeft een geavanceerde configuratie instelling waar je een functie kunt inschakelen om klantgegevens toe te voegen aan de transactie informatie in Buckaroo.

Zie onderstaand screenshot als voorbeeld:

enter image description here

Let op:
        Je dient ook de custom parameters toe te voegen in de Buckaroo Plaza -> Configuration -> Manage custom fields

Mogelijke waarden die zijn opgenomen in de Magento 2-plug-in worden hieronder weergegeven:

Weergavenaam:Veldnaam:Datatype:
        Customer Billing First NameCustomerBillingFirstNamestring
        Customer Billing Last NameCustomerBillingLastNamestring
        Customer Billing CompanyCustomerBillingCompanystring
        Customer Billing PhoneCustomerBillingPhonestring
        Customer Billing EmailCustomerBillingEmailstring
        Customer Billing Street NameCustomerBillingStreetNamestring
        Customer Billing House NumberCustomerBillingHouseNumberstring
        Customer Billing House Additional NumberCustomerBillingHouseAdditionalNumberstring
        Customer Billing Billing CityCustomerBillingCitystring
        Customer Billing Billing ProvinceCustomerBillingProvincestring
        Customer Billing ZipcodeCustomerBillingZipcodestring
        Customer Billing CountryCustomerBillingCountrystring
        Customer Shipping First NameCustomerShippingFirstNamestring
        Customer Shipping Last NameCustomerShippingLastNamestring
        Customer Shipping CompanyCustomerShippingCompanystring
        Customer Shipping PhoneCustomerShippingPhonestring
        Customer Shipping EmailCustomerShippingEmailstring
        Customer Shipping Street NameCustomerShippingStreetNamestring
        Customer Shipping House NumberCustomerShippingHouseNumberstring
        Customer Shipping House Additional NumberCustomerShippingHouseAdditionalNumberstring
        Customer Shipping CityCustomerShippingCitystring
        Customer Shipping ProvinceCustomerShippingProvincestring
        Customer Shipping ZipcodeCustomerShippingZipcodestring
        Customer Shipping CountryCustomerShippingCountrystring

What's Next