Hoe koppel ik Buckaroo aan mijn website?

Voor het koppelen van een webshop middels een plugin of de Buckaroo API zijn er een tweetal "Keys" nodig. De zogeheten Website Key (Merchant ID) en de Secret Key (Merchant Key). Waar deze te vinden zijn lees je verder op deze pagina.

Specifieke informatie over onze plugins vind je op de volgende pagina: Buckaroo Plugins

Website Key

Iedere website in je Buckaroo account heeft een unieke Website Key (Merchant ID). Deze key is te vinden in de Buckaroo Plaza onder: Mijn Buckaroo > Websites > Key

Middels de "Filters" knop rechts in beeld kun je schakelen tussen meerdere websites.

Secret Key

Voor de koppeling met Buckaroo zul je een Secret Key (Merchant Key) moeten aanmaken. Je kunt deze aanmaken in de Buckaroo Plaza onder: Configuratie > Beveiliging > Secret Key

Dit veld is na het aanmaken van een Buckaroo account leeg. Creëer een veilige lange code. Let op: de secret key mag alleen cijfers en letters bevatten!