Uitbetalingen

Standaard vindt er één keer per week op de woensdag de uitbetaling plaats. Optioneel kunnen ook meerdere uitbetalingsmomenten worden ingesteld. De instellingen van deze uitbetalingen zijn in de Buckaroo Plaza terug te vinden onder Mijn Buckaroo > Rekeningen.

Het is mogelijk om specifieke dagen van de week uitbetaald te krijgen. Selecteer de knop "Week" en selecteer vervolgens een of meerdere dagen. Vink alle dagen aan als er dagelijks uitbetaald moet worden.

Klik hierna op de knop "Opslaan".

Daarnaast is het mogelijk op specifieke dagen van de maand (1e t/m 31e) uitbetaald te krijgen. Selecteer de knop "Maand" en vink een of meerdere getal(len) aan.

Klik hierna op de knop "Opslaan".

In onderstaande screenshots worden beide opties getoond.

Uitbetaling per week

Uitbetaling per maand