Aanmelden bij Buckaroo

Het aanmeldproces bij Buckaroo bestaat uit drie onderdelen:

✍ Registratie

Maak een account aan bij Buckaroo en registreer je onderneming.

💰 Transacties

Is de Buckaroo plugin gekoppeld aan jouw e-commerce platform? Dan kun je direct de eerste transacties verwerken.

Check

Na de eerste transactie ontvang je een e-mail. Via deze e-mail kun je in een beveiligde omgeving de rest van je bedrijfsgegevens doorgeven, zoals het bankrekeningnummer. Met deze gegevens kan Buckaroo een verplichte KYC-check uitvoeren.

Liever stap voor stap?
  1. Meld je aan bij Buckaroo.
    Dit kan via de website: www.buckaroo.nl/start

2. Vul je bedrijfsgegevens in.
    Vul je bedrijfsgegevens in zoals deze geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel.

3. Maak een Buckaroo Plaza account aan.
    Vul je gewenste inloggegevens in. In de Buckaroo Plaza kun je straks al jouw transacties inzien, betaalopdrachten aanmaken en meer.

4. Kies de betaalmethoden voor jouw checkout
    Vink de betaalmethoden aan die je wil aanbieden. Ben je beslissingsbevoegd en op de hoogte van de algemene voorwaarden en transactiekosten? Zet dan een vinkje bij: “Ik ben tekenbevoegd en akkoord met de Algemene Voorwaarden en Prijzen.” Klik dan op 'volgende'.

5. De eerste transactie
    Nadat je bovenstaande stappen succesvol hebt doorlopen en de Buckaroo plugin hebt gekoppeld met je e-commerce platform, is het mogelijk om je allereerste transactie te verwerken.

6. Aanvullende bedrijfsgegevens opgeven:
    Na het verwerken van je eerste transacties ontvang je een e-mail om aanvullende bedrijfsgegevens op te geven.

6.1. Bestuurders
    Verifieer de bestuurder(s) die vooraf zijn ingevuld

- Voornaam
    - Achternaam
    - Functie
    - E-mail
    - Geboorteplaats
    - Geboortedatum
    - Telefoon
    - Straat
    - Stad
    - Postcode
    - Land

Is de Bestuurder ook de UBO? Vink ‘Ja’ aan. (Wanneer je dit aanvinkt worden alle gegevens van de UBO automatisch naar de UBO’s gekopieerd)

Heb je alle gegevens juist doorgegeven? Vink dan aan ‘Gegevens geverifieerd door Merchant

- Upload een kopie van een ID

Klik op Opslaan en vink ‘Stap is uitgevoerd’ aan.

6.2. UBO’s (deze stap is al ingevuld wanneer je bij bestuurders het vinkje 'Is de bestuurder ook UBO' heeft aangevinkt).

- Voornaam
    - Achternaam
    - Functie
    - E-mail
    - Geboorteplaats
    - Geboortedatum
    - Telefoon
    - Straat
    - Stad
    - Postcode
    - Land

(Wanneer je dit vinkje aankruist worden alle gegevens van de UBO ook naar de Bestuurder gekopieerd)

- Heb je alle gegevens juist doorgegeven? Vink dan aan ‘Gegevens geverifieerd door Merchant

- Upload een kopie van een ID

Klik op Opslaan en vink ‘Stap is uitgevoerd’ aan

6.3 Bedrijfs- en bankgegevens

- BTW-nummer
    - IBAN-nummer (bankrekening)
    - Tenaamstelling IBAN (bankrekening)

Upload een bankafschrift (niet ouder dan 3 maanden)

Vink aan: “Bovenstaande rekening mag gebruikt worden voor de automatische incasso van de factuur.

Klik op Opslaan en vink ‘Stap is uitgevoerd’ aan.

7. READY, GO!

Klik op Onboarding indienen bij Buckaroo. We zullen je aanmelding zo spoedig mogelijk reviewen zodat we veilig jouw transacties kunnen verwerken.

Vragen?

Heb je vragen tijdens het aanmeldproces? Stuur ze naar wecare@buckaroo.nl