WooCommerce

Onze Wordpress/WooCommerce plugin is compatible met WooCommerce 3.9.0, en is te downloaden vanaf https://wordpress.org/plugins/wc-buckaroo-bpe-gateway/. Voor een volledige lijst van beschikbare betaalmethodes zie https://www.buckaroo.nl/resources/integratie/woocommerce

Na de installatie is de Buckaroo plugin te vinden onder “ WooCommerce” – “Instellingen” – “Betalingen”. Onder het tabblad “Buckaroo Master Settings” kan vervolgens de koppeling met Buckaroo gemaakt worden. Hiervoor is de volgende informatie nodig:

• Merchant key: Te vinden in de Buckaroo Plaza onder “Mijn Buckaroo” – “Websites” – “Key”
  • Secret key: In te stellen in de Buckaroo Plaza onder “Configuratie” – “Beveiliging” – “Secret Key”
  • Fingerprint: Te vinden in de Buckaroo Plaza onder “Configuratie” – “Beveilinging” – “Certificaten”
  • Upload certificate: Aan te maken in de Buckaroo Plaza onder “Configuratie” – “Beveilinging” – “Certificaten”
  • Select certificate: Te selecteren na het uploaden van het certificaat

Elke betaalmethode heeft vervolgens zijn eigen tabblad. Hierin is in te stellen of de master settings gebruikt dienen te worden. Wanneer daar geen gebruik van wordt gemaakt, moet er per betaalmethode de informatie van de master settings ingevuld worden. Op het tabblad staat ook hoe de betaalmethode in de checkout heet en of de betaalmethode live of test transacties aanmaakt.