Shopware 5

Onze Shopware plugin is compatible met Shopware 5.6, en is te downloaden vanaf https://store.shopware.com/en/bucka77931874185f/buckaroo-payment-plug-in.html. Voor een volledige lijst van beschikbare betaalmethodes zie https://www.buckaroo.nl/resources/integratie/shopware.

Na de installatie is de Buckaroo plugin te vinden onder “ Configuration” – “Basic settings” – “Payment methods” – “Buckaroo”. Hier kan vervolgens de koppeling met Buckaroo gemaakt worden. Hiervoor is de volgende informatie nodig:

• Website key: te vinden in de Buckaroo Plaza onder “Mijn Buckaroo” – “Websites” – “Key”
  • Secret key: in te stellen in de Buckaroo Plaza onder “Configuratie” – “Beveiliging” – “Secret Key”
  • Uw Buckaroo Merchant ID: te vinden in de Buckaroo Plaza onder “Mijn Buckaroo” – “Algemeen” – “GUID”

Voor elke betaalmethode kan er vervolgens ingesteld worden of de betaalmethode live- of testtransacties aanmaakt. Het aan- en uitzetten van betaalmethoden gebeurt in het menu “Configuration” – “Payment methods”. Per betaalmethode kan hier worden aangevinkt of de betaalmethode actief is of niet.