Magento 2

Onze Magento 2 plugin is compatible met zowel Magento Commerce als Open Source en is te downloaden vanaf https://github.com/buckaroo-it/Magento2. Voor een volledige lijst van beschikbare betaalmethodes zie https://www.buckaroo.nl/resources/integratie/magento-2

Na de installatie is de Buckaroo plugin te vinden onder “Stores” – “Configuration” – “Sales” – “Buckaroo”. Hier kan de koppeling met Buckaroo gemaakt worden. Hiervoor is de volgende informatie nodig:

• Secret key: in te stellen in de Buckaroo Plaza onder “Configuratie” – “Beveiliging” – “Secret Key”
  • (Merchant) key: te vinden in de Buckaroo Plaza onder “Mijn Buckaroo” – “Websites” – “Key”
  • Upload uw Buckaroo private key certificate: aan te maken in de Buckaroo Plaza onder “Configuratie” – “Beveiliging” – “Certificaten”
  • Certificaat bestand: Te selecteren na het uploaden van het certificaat

Onder het tabblad “Terugbetaling” is in te stellen hoe er om dient te worden gegaan met terugbetalingen. De instelling “Ingeschakeld” bepaald of er refunds vanuit Magento naar Buckaroo worden gestuurd. De instelling “Accepteer Payment Plaza refunds in Magento” bepaald hoe er omgegaan moet worden met handmatige terugbetalingen vanuit de Buckaroo Plaza.

Indien er enkel gebruik gemaakt wordt van Magento voor voorraadbeheer, en er niet daadwerkelijk geld teruggestort dient te worden naar de consument, dient de refund-optie uitgeschakeld te worden. Omgekeerd, indien er enkel geld teruggestort dient te worden (bijvoorbeeld bij een deelrefund), maar Magento puur als voorraadsysteem gebruikt wordt, dienen handmatige terugbetalingen uit Buckaroo te worden genegeerd.

In de meeste gevallen worden beide functies echter op actief gezet, zodat beide systeem zo veel mogelijk gelijk lopen.

De verschillende betaalmethoden kunnen worden aan of uitgezet, via de optie “ Sales”  - “Payment methods” – “Buckaroo”.

Voor elke betaalmethode is er een apart tabblad. Per betaalmethode is in te stellen of de methode actief is, of deze live- of testtransacties aanmaakt, de naam van de betaalmethode in de checkout en of er kosten gerekend moeten worden indien de consument voor de methode kiest.