Hoe voeg ik een gratis product in bij een Masterpass betaling?

Dit is een tijdelijk artikel in verband met een actie van Masterpass.

Volg onderstaande stappen om een gratis artikel aan een bestelling toe te voegen als een consument met Masterpass afrekent.
Wij adviseren dit eerst op een testomgeving uit te voeren voordat het op een live omgeving wordt gedaan.

1) Open het menu Promotions - > Shopping Cart Price Rules.
2) Klik op Add New Rule.
3) Vul de velden in het menu Rule Information.
4) Kies in het menu voor Conditions en stel onderstaande configuratie in.
Let hierbij op. Er zijn twee betaalmethodes Masterpass. Kies voor de onderste in de dropdown.

5) Kies Actions in het menu en kies voor Fixed amount discount. Voer vervolgens bij Amount de artikelprijs in.
6) Test deze prijsregel.