Eigen orderstatus koppelen aan PayPal verkopersbescherming status

Onder het tabje Systeem -> Configuratie -> Buckaroo -> Paypal -> "Verkopersbescherming volledig toegekend" kun je een orderstatus koppelen aan een PayPal verkopersbescherming status.

Hier staan standaard in het dropdown menu al twee order statussen in, mochten deze onduidelijk zijn of wil je meerdere order statussen gebruiken dan dien je één nieuwe order status aan te maken dit kan via Systeem -> Order statussen.

Hier druk je op de knop 'Create New Status'.

Vul hier alle velden in en druk vervolgens op de knop "Opslaan".

Als je dit gedaan hebt zal de nieuwe Order status in de lijst toegevoegd worden. Nu dien je nog één stap uit te voeren voordat de nieuwe status gebruikt kan worden. Je dient namelijk nog de nieuwe aangemaakte status te koppelen aan een "State".

Als je deze stappen doorgenomen hebt kun je de zojuist zelf aangemaakte status koppelen aan PayPal verkopersbescherming status.