Buckaroo Push URI uitzonderingen

Om de Push vanuit Buckaroo correct te kunnen verwerken dien je in de Payment Plaza de Push URI in te stellen. Standaard is de return URI als volgt opgebouwd: http://www.uwwebshop.nl/buckaroo3extended/notify/push

Naast de standaard Push URI zijn er een aantal veel voorkomende uitzonderingen:

1. Storecode geactiveerd
In Magento is het mogelijk om de storecode in de URL te laten zetten voor de verschillende storeviews (vaak gebruikt bij verschillende talen). In dat geval dient de Push URI ook één storecode te bevatten. Bijvoorbeeld je hebt de volgende twee shops:

Voor beiden volstaat dan de volgende Push URI (dus met één van beide storecodes) http://www.naamwebshop.nl/nl/buckaroo3extended/notify/push

2. non-www / www
Zorg ervoor dat het begin van de Push URI overeenkomt met de ingestelde base URL in Magento (dus met of zonder www)

3. index.php in de URL
Wanneer aan de voorkant van je webshop standaard index.php in de URL verschijnt, verwerk de index.php dan ook in de Push URI: http://www.naamwebshop.nl/index.php/buckaroo3extended/notify/push