Afterpay (oude versie): twee gecancelde orders in Buckaroo Plaza

Situatie:
Het kan gebeuren dat je twee gecancelde orders ziet bij AfterPay transacties, terwijl er maar eentje is gecanceld.

Dit kan de oorzaak zijn:
Een klant plaatst een bestelling en kiest AfterPay.

Na het bevestigen van de bestelling maakt Magento de order aan en stuurt de Extensie een SOAP call naar Buckaroo die de gegevens van de order probeert de autoriseren.

Stel: de autorisatie mislukt omdat de klant bijvoorbeeld een ongeldig telefoonnummer heeft ingevoerd. Dan geeft Buckaroo een terugkoppeling aan Magento en cancelled de order.

Vervolgens stuurt Magento een onnodige cancelauthorize terug naar Buckaroo. Dit resulteert dan in twee gecancelde orders.

Oplossing:
Dit probleem wordt in de volgende release gefixeerd, mocht je niet kunnen wachten op de volgende release dan kun je de fix hieronder downloaden.

Vervang de onderstaande bestanden:
1) app/code/community/TIG/Buckaroo3Extended/Model/Observer/CancelAuthorize.php (link)
2) app/code/community/TIG/Buckaroo3Extended/Model/Response/Abstract.php (link
3) app/code/community/TIG/Buckaroo3Extended/Model/Response/Push.php (link)