Wat is een 'refund label'

Het refund label is een niet verplicht veld binnen de configuratie van de Buckaroo Lightspeed app. Deze functinaliteit werkt enkel wanneer refunds via Lightspeed (admin) zelf worden afgehandeld. Het refund label is terug te zien op het rekening overzicht van de consument/klant. Kortom, consument/klant ziet daar de terugbetaling met o.a. diverse kenmerken maar zal daar dus ook het specifieke refund label terug zien. Vaak word dit veld gevuld met: 'Webshopnaam Terugbetaling'.