Versturen van een PayPerEmail

Het is mogelijk om vanuit de Buckaroo betaal app ook PayPerEmails te versturen naar klanten. Momenteel kan dit enkel bij het aanmaken/dupliceren van een order waarbij in het process gekozen word voor de optie 'klant kies betaalmethode'. Wanneer in de app, lightspeed.buckaroo.io PayPerEmail ingeschakeld staat zal na het aanmaken/dupliceren er een order de PayPerEmail worden verstuurd. Indien 'Merchant sends email' = YES aan staat zal de merchant een email krijgen met de specifieke betaallink zodat deze zelf met de klant gedeeld kan worden.

Configuratie PayPerEmail
  • Expiration date (in days): Dit is de tijd dat de PayPerEmail beschikbaar is. Het maximaal aantal in te vullen dagen is: 90. Na deze tijd word de gekoppelde order automatisch gesloten.
  • Allowed payment methods: Hiermee word bepaald welke betaalmethoden meegestuurd worden in de PayPerEmail. Minimaal 1 betaalmethode moet hierbij worden geselecteerd. Enkel de betaalmethoden welke ook in de front-end worden geacctepeerd (en dus aan staan in lightspeed.buckaroo.io) kunnen worden meegestuurd in de PayPerEmail.
  • Merchant sends email: Wanneer deze functie is ingesteld als: YES word er geen PayPerEmail vanuit Buckaroo verzonden, de merchant krijg een e-mail met daarin de specifieke betaallink en er word een notitie geplaatst bij de specifieke order met deze zelfde betaallink. Op deze manier kan de merchant de link zelf delen met de klant.

Wanneer deze functie is ingesteld als: NO verstuurd Buckaroo de PayPerEmail direct naar de klant.