Hoe doe ik een refund vanuit Lightspeed Admin?

Vanuit de Lightspeed admin zijn er twee mogelijkheden om een refund uit te voeren. Door de order te annuleren of via een creditfactuur.

(deel) Creditfactuur toevoegen
  1. Ga naar de Lightspeed admin
  2. Open de order waar een (deel)refund op uitgevoerd moet worden
  3. Klik op '​Creditfactuur toevoegen'
  4. Selecteer in de pop-up welk product of producten gerefund moeten worden
  5. Klik recht bovenin op 'toevoegen' om de (deel)refund uit te voeren
Order annuleren in Lightspeed admin
Order annuleren

Wanneer je op 'Annuleer order' klikt en dit bevestigt voert Buckaroo een volledige refund over de order uit. Deze annulering is niet meer terug te draaien.