Plugins

Lees hier alle meest gestelde vragen over onze plugins.

Wat zijn plugins?

Om je webshop te koppelen aan onze betaaloplossingen hebben wij payment plugins ontwikkeld. Met het gebruik van een plugin bespaar je op ontwikkelkosten. Elke webshopsoftware is anders, daarom hebben we verschillende plugins. Het gebruik van deze plugins is altijd gratis, je betaalt alleen voor de gemaakte transacties. Ook het onderhoud en de updates zijn gratis inbegrepen. Dat betekent dat we mee veranderen als jouw softwarepakket verandert. En is er een nieuwe betaaloplossing beschikbaar? Dan komt deze ook in de plugins. Denk aan: de komst van Apple Pay en andere QR-betaalmogelijkheden. Soms is daarvoor een update nodig. Maar we berekenen er nooit kosten voor.

Overige meest gestelde vragen: