Websites

Het is mogelijk om op 1 Buckaroo account ongelimiteerd websites toe te laten voegen. Op deze manier kunt u vanuit 1 account meerdere (web)shops beheren. Ook is het mogelijk om op deze manier bijvoorbeeld een speciale actie te monitoren. Elke website heeft een eigen unieke websitekey welke door Buckaroo word gegenereerd bij het opvoeren in uw account. Bij elke transactie word een websitekey meegestuurd, op deze manier is dus altijd te achterhalen aan welke website een transactie is gekoppeld.

Websitekey

Elke website/url welke in het Buckaroo account word opgevoerd heeft een eigen unieke websitekey. Deze key, bestaande uit 10 karakters (letters/cijfer) zorgt voor de koppeling van een transactie een de juiste (web)shop.

Voorbeeld

Als u een donatie actie houd  en hierbij wilt u voor een specifieke gemeente monitoren hoeveel erg gedonateerd word dan kunt u hiervoor een unieke URL aanmaken (bijv. https://utrecht.buckaroo.nl). Door alle transacties via deze URL en dus unieke website key te laten lopen kunt u exact inzien hoeveel er voor de actie word opgehaald. Dit voorbeeld is uiteraard ook voor andere doeleinden in te zetten.

Plaza

In de Buckaroo Payment Plaza (BPE) kunt u naar Mijn Buckaroo > Websites. Hier kunt u aan de rechterkant wisselen tussen eventuele verschillende websites en dus instellingen. Het aanmaken van een nieuwe website/URL kunt u niet zelf. Neem hiervoor contact op via de mail info@buckaroo.nl of  bel 030 711 50 00.