Testen CM Stappen

Wanneer een factuur is aangemaakt met de beschrijving buckaroo_schema_test_ , is het mogelijk om de Credit Management stappen in enkele klikken te doorlopen. Hieronder de beschrijving per stap en in de PDF met schermvoorbeelden zijn deze stappen terug te vinden.

1. Open de factuur
  2. Kies betalingen
  3. Kies de SEPA Direct Debit
  4. Kies test scenario’s
  5. Kies “laat machtiging slagen”
  6. Kies daarna direct de Storno reden. Bijvoorbeeld : “Geen geldige machtiging”
  7. In het Transactie overzicht komt dan een storno transactie
  8. Ga terug naar de factuur en tab betalingen en zie de twee transacties
  9. Kies bij acties: Reminder-email
  10. Zie bij tab Communicatie de verstuurde mail