Smart Checkout

Smart Checkout aanzetten

• Log in op de Plaza
  • Ga naar "Mijn Buckaroo" en kies voor "Websites"
  • Kies voor de websitekey die gecontroleerd moet worden
  • Kijk of bij de optie "Gebruik betaalpagina" er JA staat vermeld
  • Ga naar "Configuratie" en dan naar "Weergave Betaalpagina"
  • Voeg via "Acties" een "Merchant standaard" of een specifieke checkout voor een websitekey toe
  • Configureer deze pagina zoals hierboven vermeld

Advies voor HTML gateway gebruikers :

De beschreven checkout werkt om veiligheidsredenen niet voor de gebruikers van onze HTML gateway. Het advies van Buckaroo om een overstap naar onze JSON gateway te doen.

Customize je checkout

De checkout van Buckaroo kan door middel van een aantal instellingen op de eigen (web)omgeving worden afgestemd. De veranderingen kunnen per Websitekey en tevens voor het hele account worden doorgevoerd. Standaard is het Buckaroo logo zichtbaar en zijn neutrale kleuren gebruikt. Deze zogenaamde hosted payment page (HPP) wordt gebruikt bij betaalmethoden en bij de e-Mandate waarbij op deze pagina de bank kan worden gekozen. In de stylingomgeving kun de logo's, behorend bij de checkout worden geupload en de kleuren en de achtergrond worden aangepast. Ook kan, door middel van de knoppen in het paarse kader, worden geschakeld tussen de representatie op een mobiel, tablet of desktop van de checkout.

1. Een landscape logo voor de checkout, bij voorkeur doorzichtig (png)
  2. Een achtergrond afbeelding met een afmeting van 1920*1080
  3. Lettertypekleur = Licht of Donker
  4. Primaire kleur achter het logo : hexadecimale weergave van de kleur
  5. Achtergrondkleur : hexadecimale weergave van de kleur
  6. Druk op opslaan om de wijzigingen te effectueren

Of de nieuwe checkout ook gebruikt wordt in de Merchant omgeving, kan worden gecontroleerd door de volgende stappen te volgen: