Debiteuren

Als de Credit Management module wordt afgenomen is dit menu zichtbaar. In dit overzicht zijn alle debiteuren zichtbaar.

Overzicht debiteuren

Voornaam, Achternaam, Debiteurcode, Website, Straatnaam, Postcode, Stad, Landcode, Telefoonnummer, E-mailadres, Websites.

In dit overzicht wordt de volgende informatie getoond:

• Website: De naam van de URL
  • Debiteurcode: De unieke referentie van de debiteur
  • Naam: De naam van de debiteur
  • Straat: Indien bekent, de straatnaam & huisnummer
  • Plaats: Indien bekent, de plaatsnaam
  • Land: Indien bekent, de landnaam
  • E-mailadres: Indien bekent, het e-mailadres

Zodra u op een debiteur klikt, worden de details van de debiteur getoond.

Algemeen

Onder het kopje “Algemeen” vindt u de beschikbare informatie van de debiteur terug. Alle informatie die bij ons bekend is, wordt op dit scherm weergegeven.

Facturen

Onder het kopje “Facturen” vindt u een overzicht van alle facturen die bij deze debiteur horen. In dit overzicht wordt de volgende informatie getoond:

• Factuurnummer: Het factuurnummer
  • Factuurdatum: De factuurdatum
  • Vervaldatum: De vervaldatum van de factuur
  • Bedrag: Het oorspronkelijke bedrag van de factuur
  • Creditnota’s: Het totaal bedrag aan creditnota’s op de factuur
  • Openstaand: Het totaal openstaande bedrag op de factuur

Zodra u op een factuur klikt, wordt de specifieke factuur geopend.

Abonnementen

Onder het kopje “Abonnementen” vindt u een overzicht van alle abonnementen die bij deze debiteur horen. In dit overzicht wordt de volgende informatie getoond:

• Key: De unieke subscription guid van het abonnement
  • Facturatie-interval: De facturatie interval van het abonnement
  • Startdatum: De startdatum van het abonnement
  • Einddatum: De einddatum van het abonnement
  • Status: De status van het abonnement

Zodra u op een abonnement klikt, wordt het specifieke abonnement geopend.