PayPal Onboarding

Het onboarden van de PayPal koppeling is slechts enkele stappen:

• Ga naar Configuratie -> PayPal. Gebruik de ‘onboarding’ knop in de Buckaroo Plaza om de onboarding te starten. Daarbij wordt doorverwezen naar PayPal. Opmerking: Naast het aanmaken van de verbinding op account niveau (1), kan daarna ook per website key (2) een eigen PayPal account gekoppeld worden.
  • Binnen de PayPal omgeving van de Merchant wordt akkoord gevraagd voor de verwerking van de transacties via Buckaroo.
  • Als bevestiging wordt de redirect naar Buckaroo voorgesteld. Met deze actie worden automatisch de juiste gegevens in de Plaza geladen.
  • De onboarding is een feit. Vanaf dit moment is de PayPal aansluiting gereed voor gebruik.