API omzetting

Het omzetten naar de PayPal v.2 koppeling is voor de bestaande klanten een eenvoudig tweestaps model:

1. Gebruik de ‘onboarding’ knop in de Buckaroo Plaza om de omzetting te starten. Daarbij wordt doorverwezen naar PayPal.
  2. Binnen de PayPal omgeving van de Merchant wordt akkoord gevraagd voor de verwerking van de transacties via Buckaroo.

De migratie is een feit. Vanaf dat moment is de Paypal v.2 aansluiting gereed voor gebruik.