Payconiq

Met deze betaalmethode kunnen consumenten eenvoudig afrekenen met een smartphone en de Payconiq App. Payconiq werkt met alle Nederlandse banken. Door éénmalig de bankrekening te koppelen kan direct met Payconiq worden betaald. De betaler kan óf een QR code scannen op de webshop óf via een mobiel de link naar de Payconiq App selecteren. Vervolgens wordt de betaling in de App bevestigd met de persoonlijke pincode of de vingerafdruk. Deze betaalmethode kan ook voor de Belgische markt worden aangeboden.

Voordelen vs. nadelen
  • Werkt met elke Nederlandse Bankrekening
  • Werkt op alle smartphones
  • De meeste grote Belgische banken zijn aangesloten
  • Beschikbaar via de Buckaroo API en alle Plugins
  • Directe en gegarandeerde betaalmethode
  • Contract en uitbetaling via Buckaroo
  • Acceptatiegraad groeit nog
  • Alleen beschikbaar voor Nederland en België
  • Alleen afrekenen in Euro

De QR code zal steeds vaker vanuit de App van de eigen bank kunnen worden gebruikt.