Client Side Encryption

Client-side encryptie wordt gebruikt om het onderscheppen van (betaal)gegevens te voorkomen. Op die manier kunnen de berichten in de digitale keten niet worden ingezien door ongeautoriseerde partijen.

Merchants die gebruik maken van CSE kunnen klanten die met een kaart betalen een ‘seamless checkout experience’ aanbieden. De koper kan het gehele proces van aankoop tot betaling in de App van de Merchant afronden, zonder dat er eerst een andere betaalpagina moet worden ingevuld. De oplossing ondersteunt daarbij de volgende betaalmethoden/brands:

• Bancontact
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Maestro

Client-Side Encryption (CSE) wordt door Buckaroo al geruime tijd ondersteund. In de vorm van een zogenoemd Software Development Kit (SDK) is deze functionaliteit op een snelle manier in de Merchant configuratie te integreren. Deze is te verkrijgen voor verschillende besturingssystemen:

• Android
  • IOS
  • JavaScript voor andere platvormen

De Software Development Kits met Client Side Encryption voor Android en IOS zijn geschikt voor Merchants die gebruik willen maken van een eigen betaalpagina binnen de Merchant App voor Cards betalingen. De SDK kan voor de verschillende platvormen kan worden gedownload van de SDK pagina op de development omgeving.