Apple Pay

Alle consumenten met een ondersteund iOS device of macOS met multi-factor authenticatie en met een rekening bij een van de volgende partijen kunnen gebruik maken van Apple Pay:

ABN AMRO (Maestro-kaarten), American Express, Bank of America, Bunq, Curve, iCard, ING, Monese, N26, Openbank, Paysera, Rabobank, Revolut, Stocard, TransferWise, Viva Wallet, Zen.com

Bron: https://support.apple.com/nl-be/HT206637

Voordelen vs. nadelen
  • Mogelijk om direct een betaling te starten vanaf een product pagina of winkelmandje, zonder dat consumenten alle contact informatie dienen in te vullen
  • Geen Apple developer account nodig door de unieke samenwerken in Nederland tussen Apple en Buckaroo
  • Snelle authenticatie
  • Enkel beschikbaar voor ondersteunde iOS & macOS devices
  • Niet ondersteund door alle banken